miércoles, 2 de noviembre de 2011

El jardí més vell i bell - Poblenou

Tots Sants - Ruta del cementirí de Poblenou

La Ruta Europea dels Cementiris, que inclou 49 cementiris de 37 ciutats europees i de 16 països, entre els quals destaquen, a més a més dels de Poble Nou i el de Montjuïc, els de Paris, Berlin, Londres, Estocolm, Madrid i Gènova, entre d'altres.

La Ruta Europea dels Cementiris, es planteja com una xarxa de cementiris que obrint els seus recintes mitjançant rutes culturals, donin a conèixer aquest important patrimoni funerari existent a Europa d'una manera conjunta.







El patrimoni funeral europeu és la manifestació de formes culturals molt diverses, depenent del país, regió, cultura o religió, però sempre és l'expressió del record de les persones que ens van precedir, les quals, han sigut protagonistes de la història més recent.

El passeig pel cementiri de Poblenou comprèn aproximadament cent anys d'història del recinte funerari de la ciutat, des de la seva creació el 1775 fins el 1888. El cementiri ens ofereix una mostra de diferents èpoques i estils d'alguns dels arquitectes i escultors més importants del segle XIX i XX.





















1 comentario:

  1. Hola Pep, vaya selección de fotografías del cementerio, un lugar que suele rebosar de cosas curiosas, amén de esculturas únicas.

    Una abraçada

    ResponderEliminar